Tel.: 0496 70 85 00
Lunchmenu & Thema avonden

Lunchmenu aanstaande week:

Maandag: Groentensoep/ Vogelnesten met puree

Dinsdag: Rundsbouillon/Gebraad met witloof en aardappelen

Woensdag: Kervelsoep / Steak met lookboter en frieten

Donderdag: Gesloten

Vrijdag: Pompoensoep / Sliptongen met sla en frietjes

Zaterdag: Courgettesoep

Varkenshaasje met krielaardappelen

Thema avonden: Paling à volonté 22 November (€29) VOLZET!!

Beste Bourgondiërs,
Hier zijn de menu's voor de feestdagen:
Kerstdag   (volzet)
Glaasje Champagne met Hapje
Kerst scampi op zijn Italiaans
Sorbet van rode vruchten
Hertenfilet met winterse garnituur en dennenappeltjes
Verwenkoffie
€45
Nieuwjaarsdag
Glaasje Champagne met hapje
Huisbereid vispotje van zalm,kabeljauw en coquille met saus van Garnalen
Sorbet van Limoen
Côte à l'os met saus naar keuze en verse frietjes
Verwenkoffie
€45
Ik zou zeggen wie interesse heeft zeker reserveren

 

Contacteer ons!
0496 70 85 00