Tel.: 0496 70 85 00
Lunchmenu & Thema avonden

Lunchmenu aanstaande week:

Maandag: Ewtensoep/Huisgemaakte vleesbrood met broccolipuree

Dinsdag: Rundsbouillion/ Varkenslapje met bloemkool en natuuraardappelen

Woensdag: Groentensoep / Steak met lookboter en frieten

Donderdag: Gesloten

Vrijdag: Minestronesoep / Sliptongen met sla en frietjes

Zaterdag: Bloemkoolsoep/ Varkenshaasje met krielaardappelen

Thema avonden: 13/12/19 Ribben op de Grill à volonté € 23 ( Volzet)

Beste Bourgondiërs,
Hier zijn de menu's voor de feestdagen:
Kerstdag   (volzet)
Glaasje Champagne met Hapje
Kerst scampi op zijn Italiaans
Sorbet van rode vruchten
Hertenfilet met winterse garnituur en dennenappeltjes
Verwenkoffie
€45
Nieuwjaarsdag
Glaasje Champagne met hapje
Huisbereid vispotje van zalm,kabeljauw en coquille met saus van Garnalen
Sorbet van Limoen
Côte à l'os met saus naar keuze en verse frietjes
Verwenkoffie
€45
Ik zou zeggen wie interesse heeft zeker reserveren

 

Contacteer ons!
0496 70 85 00